Home

Spise surstrømming

Godt med surstrømming

Du kjøper den i Sverige, og får med deg lukt i bagasjen hjem. Men heldigvis i godt tette bokser. Ikke bare smaker det godt. Det lukter godt også. Men det er jeg vel nesten alene om å mene. Og det er på ingen måte råtten fisk vi spiser. Like lite som rakfisk er det. Rakfisk er fermentert eller gjæret ørret, surstrømming er fermentert sild Surströmming er med i det som Adam og James Price kaller nordisk mat grand prix Jeg spiser den som den er - uten noe som svekker eller avleder smaken. Men jeg sier ikke nei til surstrømming med tradisjonelt tilbehør heller. Hva man skal drikke til, er også en smaksak

Ting jeg ikke kan! | Smile! You’re at the best WordPress

Surströmming - NRK Mat - Oprifter og inspirasjo

Vurderer du å bryne deg på selve indrefileten fra det svenske kjøkken? Her får du 10 tips som kan komme godt med på veien ;-) 1. Ikke spis surströmming. Enkelt og greit, bare ikke gjør det. Hvorfor skal du det? Det lukter som noe man har funnet inni en død gammel mann som har spist en ann - Jeg skal spise surstrømming hvis jeg får inn 20.000 kroner. BRUKER MULIGHETENE. Renée Normann (35) jobber som arealplanlegger i Fauske kommune, og er engasjert i Miljøpartiet de grønne. Foto: Privat. Renée Normann skygger ikke unna ubehagelige virkemidler for å få inn mest mulig penger til årets TV-aksjon

Så i dag valgte min fader, broder og jeg at spise den svenske delikatesse: Surströmning. Det er fermenteret (rådden) fisk, der lugter og smager meget af ko-s.. I utbulet hermetikkboks ligger surstrømming i lake. Klar til å åpnes på en litt spesiell måte. Ikke bare smaker det godt. Det lukter godt også. Men det er vi kanskje alene om å mene? Og det er på ingen måte råtten fisk vi spiser. Like lite som rakfisk er det. Rakfisk er fermentert eller gjæret ørret, surstrømming er fermentert sild Jeg har spist græshopper i Cambodja, levende bænkebidere på Alchemist og naturligvis myrer på noma, og de har alle smagt mig glimrende. For nylig var jeg i sommerhus i Lønneberg i Sverige (du har ret - dér, hvor Emil slog sine folder) med gode venner, og den svenske del af selskabet havde sørget for, at jeg kunne få taget min surströmmingsmødom i de helt rigtige omgivelser i midt i. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube

Surstrømming er der exportforbud for derfor kan de kun købes i Sverige. Forbud skyldes Ikke smagen eller stanken men at strømningen fanges i den Botniskebugt hvorfor at kviksølv indholdet er for højt. Svenskerne har fået dispensation fordi det er national spise Surströmming er en tradisjonell svensk rett. Det er sild som konserveres gjennom fermentering, altså en rakfisk.Den rensede fisken saltes, legges i åpne kar og gjærer ved at silda ved autolyse, det vil si gjennom egne enzymer, og sammen med bakterier danner sterkt luktende syrer som propansyre, smørsyre og eddiksyre fra enkle sukkerarter i fisken Man kan aldri bli syk av strömming ettersom man spiser det så sjelden. Ruben Madsen i Surstömmingsakademien om miljøgifter i surströmming. VIDEO: Slik lukter surströmming Spise med Price Stargazy pie 1 time, 30 min. Maddysten Pocheret lyssej med ærtecreme, urter og knækbrød 1 time, 30 min. Maddysten Fiskeburger 2 timer, 30 min

Hagekroken: Surstrømming: Illeluktende, men god

 1. g - eller fermentert sild som det egentlig er - er kjent for å ha en alt annet enn behagelig odør. Det fikk disse karene fra Ekspress Lossing erfare da de.
 2. g ligger blanke og fine i boksen. Synet er delikat, men lukten krever tilvenning. Så mye har jeg skjønt. Det sies at man må spise surström
 3. g er en traditionel svensk ret bestående af sild konserveret ved fermentering, altså en rakfisk (norrønt rakr = blød). Fermenteringen foregår ved gæring af magre sild i saltlage og varer 3 til 4 måneder.Fermenteringen udvikler forskellige typer gas, do
 4. Beste restauranter i Stromstad, Sverige: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Stromstad, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor
 5. 4. Kroppkakor - potet og flesk som du aldri har spist det før. Kroppkakor er en svensk variant av komle, og det finnes mange varianter i det avlange landet. Avhengig av hvor i landet du blir servert kalles det forskjellige ting. I sør heter det kroppkakor men i nord kalles det palt

Det må man nesten når man skal spise surstrømming. Lakk-buksen var valgt med omhu, her skulle ingen surstrømming-saft trenge gjennom! De som hadde lovet å drikke surstrømming-saus, dro raskt frem glass som de fylte med lake. Og så shottet de! Shottet surstrømmingslake Tete fra P3 lovte å spise surströmming hvis Tottenham tapte mesterligafinalen Se selv hvordan det gikk 濫 For noen år siden var NRK med på å åpne en 24.. Surstrømming er kanskje den mest stinkende gjærede maten, men langt fra den verst smakende. og det er blitt fast tradisjon at vi spiser det hver gang vi kommer til Luleå Jeg har aldri selv spist, bare opplevd at naboen spiste og det er mange år siden. :humre. Jeg spurte en kollega som spiste det sist gang sist sommer og som har foreldre som elsker det. Det må spises ute. Hun sa at det er vanskelig å huske eksakt dut, men det er noe rottent, bedervelig over det. Det smaker noe bedre enn hva det lukter

Surströmning er en svensk specialitet. Den er ildelugtende og speciel, så sørg for at have stærke drikkevarer i nærheden, når du skal spise de rådne fisk Surströmming ( uttales [sʉːˌʂʈrœmːɪŋ], Swedish for '' sure sild '') er en lett-saltet gjæret Østersjøen sild tradisjonelle til svensk mat minst siden det 16. århundre.. Den baltiske silda, kjent som strömming på svensk, er mindre enn den atlantiske silden som finnes i Nordsjøen.Tradisjonelt definisjonen av strömming er sild fisket i brakkvann vannet i Østersjøen nord for. Havde naboerne til surstrømming og svensk sildebord i weekenden alle spiste surstrømming udendørs og vi spiste mere end et stk hver og jeg spiste mere -måske fordi jeg har svenske aner, men jeg syntes at det smager ok på knækbrød med kartoffel, creme fraiche og rå løg- husk snaps til sidst. Velbekommen Ingrid. august 30, 2011 I dag skal Tete spise surströmming. Nesten alle hjerter gleder seg! Vi får også besøk av Bjørn Asgeirsson for å snakke om reality-TV

Pappahjerte - Spise surströmming? Les dette først

TV-aksjonen 2020: - Jeg skal spise surstrømming hvis jeg

Vi spiser Surströmning - YouTub

Rake eller grave, kan du forskjellen? En skjer ved gjæring, den andre ikke. SMAKEN AV NORGE: Gravlaks er lett å lage selv, og smaker godt når som helst på året. Foto: METTE MØLLER Vis me Rakfisk er en gammel norsk mattradisjon som går tilbake til middelalderen. Her får du opriften på klassisk rakfisk med kokte mandelpoteter, smør, rømme, finsnittet rødløk. purre og god lefse Min mann er i skrivende stund ute på ski, for å gå på butikken. Med stor sekk og stort pågangsmot. Jeg må le! På ski stakkars mann... Det er skikkelig kaos ute, ja. Verandavinduene mine kan jeg ikke lenger nyte utsikten fra, der ligger ca 1.80 m høy snø, som har fonnet seg fint opp i en fem meter.. Surstrømming En video forteller tusen ord: Chicha - Spyttedrink. Å spise dette hevdes å ha overdreven god effekt på både helse og miljø, og i tillegg skal det også foreligge dokumentert bevis på at retten har afrodisisk effekt på begge kjønn Surströmming, svensk ret af letsaltede og gærede østersøsild med kraftig smag og lugt. De serveres afkølet med løg, dild, tomater, creme fraiche og apargeskartofler eller brød med mesost. I dag regnes surströmming af mange for en delikatesse. I katolsk tid var det den vigtigste fastemad, og frem til slutningen af 1800-t. var surströmming hverdagsmad blandt svenske bønder

Rokeriet, Stromstad: Se 148 objektive anmeldelser av Rokeriet, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 23 av 53 restauranter i Stromstad Noe annet som er svært nyttig er å spise sakte og å tygge maten skikkelig. Metthetsfølelsen er litt treg, så hvis du hiver i deg maten kan det hende du ikke rekker å kjenne etter før kroppen roper STAPPMETT!. Da har du kanskje spist mer enn hva kroppen trenger, og mer enn hva som er behagelig i magen. 03. Spis deg mett på. Spise noe sånt! Uvaskede kalvetarmer i tomatsaus, hjortebæsj i blodsuppe, stinkende ost og surstrømming. Vel bekomme. Lekkerbisken: Abomasum - løpemagen - er den fjerde magen til drøvtyggere. Serveres som retten Tripa alla romagna. Denne har vært i en ku Unger, der er surströmming! Glæd dig til en masse gamle klip, når Brødrene Price ser tilbage i Spise med Price Tema torsdag kl. 20.45

Surstrømming, mot presidie? MATGLEDE

Surstrømming er en svensk spesialitet - men for oss er det ufattelig at noen kan spise dette. Se hva som skjedde da vi åpnet en boks surstrømming og prøvde å spise. Klikk på videoen over og se hvordan det gikk! Surstrømming lages av en slags sild fra Østersjøen som konserveres gjennom fermentering, Remi Skjæraasen fra Østby i Trysil beskriver seg selv som en smågal mann, og opp gjennom årene har han måttet spise både maur, fluer og møll (!) etter å ha vært litt for storkjefta i diverse veddemål. Onsdag kom imidlertid den aller verste opplevelsen Jeg spiser det ikke pga allergi :-) Men jeg skjønner ikke at det er så mange som ikke liker kaviar - det synes jeg er kjempegodt :-) Aller rarest er det at folk har så utrolig mange antipatier når det gjelder pålegg. Jeg liker ikke alt jeg heller, men har problemer med å tenke ut påleggsorter som er absolutt motbydelig RESERVASJON AV BORD, BARE NOK 195. Sikre deg et bord. I tillegg 15 % rabatt på hele regningen (inklusive mat og drikke)! Reykjavik har et stort utvalg restauranter der du kan nyte islandske spesialiteter eller noe fra de internasjonale kjøkkenene som også er representert

Surstrømming har han også spist. De som var rundt ham, måtte kaste opp. - Selv synes jeg ikke det var så verst. Men det satt seg i munnen. To dager senere kjente jeg det fortsatt. Foto: Signe Dons. Bæsjet ut kaffebønner. Kollegene har også fått smake kaffe laget ved hjelp av Markus Nebys fordøyelsessystem Balut er en litt annen måte å spise egg på. Istedenfor de ubefruktede eggene vi spiser i vesten, er disse egene befruktet. De inneholder små ufødte ender eller kyllinger inni seg. De skal visstnok være ganske ok på smak. 9. Shoiokara (Japan) Shoiokara er bokstavlig talt gjæret fiskeslo. De hindrer at den dreper deg ved å tilsette mye salt

Han har spist tiss-is og laget kaffe av egen avføring

Det er faktisk folk som spiser surstrømming, rakfisk, crabsticks og saltvannssnørr-klatter som omtales som østers - Enhver vet vel selv hva de syns smaker godt og hva de foretrekker at spise/drikke - og i 2020 er det ingen som blir tvunget til å drikke noe de virkelig ikke liker pga noe sosialt press på arbeidsplassen - Jeg skal spise surstrømming hvis jeg får inn 20.000 kroner. Inviterer til gilde i mindre skala Tradisjonsmatdagan avlyses, men ikke fortvil... Tilsvar til lørdagens leder i Saltenposten: - Mest hensiktsmessig med en person utenfra. Har ansatt mannen som skal lede Fauskes omstilling

Video: Surströmming - en forfærdelig spise - Feinschmeckere

Søk kun i overskrifter; Skrevet av medlem: Skill mellom flere navn med komma. Nyere enn: Search this thread only; Search this forum only. Vis resultater som tråde - Surstrømming blir fort ødelagt om det ikke oppbevares på riktig måte. Jeg tror ikke det er farlig å spise av den, men jeg anbefaler det ikke, sier Ingela Söderström til NRK

Vi spiser surstrømming - YouTub

 1. g - er det noen som spiser det i Norge? 8. april 2013 av Morten Comments are Disabled. Populære Poster. Topp 10 rødvin fra Systembolaget 2015 4547 visninger; Topp 10 Beste Rødvin fra Systembolaget 2014 3739 visninger; 3 Viner til Biff 2305 visninger
 2. g kan åpnes for første gang. Langs hele østersjøkysten fra august til september kan du høre popp, popp, popp. Det er surstrøm
 3. dre industriproduksjon av sik til raksik og i enda
 4. Jaha, så fint for deg. Mine gjør ikke det. De spiser mye, men dessverre ikke alt. Jeg hater folk som sier dette som om det er et kvalitetsstempel på egne barn og fortreffelige oppdragelse. Og enda teitere blir det når det altetende ungen griner på nesa av kjøttkaker med potet. Hvorfor er enkelte.
 5. Men å spise en del av kaken, det er selvsagt de aller fleste interessert i. Det er lett å se for seg at store innvandrergrupper som bidrar svakt til norsk verdiskaping,.
 6. g [HTML][/CENTER] strikkemamma, 30 Des 2017 #13690. RonjaR Juni12`s svarer-på-alt Tilgangsansvarlig VIP. strikkemamma skrev: ↑ Jo..

Guide: Sådan spiser du svensk surströmming Frk

Smaksløkene stritter på tungen, forberedt på det verste. - Å spise surstrømming krever modning og tilvenning, forklarer Patrick Johansson, som selv betrakter seg om en nybegynner i faget. Det er høytidsstemning på restaurant Tennstopet i Stockholm Der er mange måder at spise surströmming på. De der virkelig sætter pris på den, spiser den helt uden noget, lige fra dåsen. Man har set folk spise den med tyttebær og mælk! Men den mest almindelige måde at spise den på er som pålæg sammen med finthakket løg, tomater og kartofler og helst serveret med en kold øl og snaps M! spiser surströmming M!s journalist Mads kæmper sig gennem 20 ting, man SKAL smage. Sådan gik det, da han nåede til den svenske nationalret surströmming

Video: Surströmming - Wikipedi

Surstrømming kan kjøpes blant annet på kjøpesenteret Nordby om du skal på tur til Sverige. Det finnes i vanlig butikk. Jeg har ikke åpnet selv, men ga bort det i 30 års gave til en (litt for) kjepphøy jubilant for noen år siden Hvordan smager surstrømming? Fiskemanden Når man skal spise surstrømning, skal man altid åbne dåsen under vand, da dåsens indhold ellers kan sprøjte ud til alle sider. Ikke så lækkert! Det kan også anbefales at spise surstrømning under åben himmel,. Surstrømming har jeg aldri prøvd, men en beskrev opplevelsen slik: Som å spise spekesild samtidig med at du holder en kattelort under nesa. Hva er det egentlig som gjør at slik bedervet mat har blitt eksklusiv festmat - I våre naboland spiser de også fermentert fisk, på Island er det fermentert hai som gjelder («hàkari») og i Sverige spiser de surstrømming, fermentert sild. Foto: Magnar Kirknes - Gårdsfolk pleide å fiske på fritiden, og den største og fineste fisken de fikk på sensommeren ville de ofte spare til jul Surstrømming kan kjøpes i de fleste supermarkeder rundt Sverige, men å kjøpe en som suvenir kan være vanskelig siden den er utestengt på flere store flyselskaper på grunn av de høyt trykkbeholdere. Spise

Surströmming kan bli ulovlig - NRK Troms og Finnmark

Påskequiz - 125 spørsmål og svar om mat og drikke. Kan du mye om mat? Eller kjenner du noen som pleier å skryte av matkunnskapene sine? Her har du sjansen til å stille vedkommende til veggs. 125 spørsmål og svar med varierende vanskelighetsgrad Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes Hva spiser neshorn. Neshorn kan klare seg i flere dager uten vann dersom de må, men oppsøker som regel vannhull daglig for å drikke.Det sorte neshornet oppholder seg som regel ikke mer enn 25 km unna vann. Fyll kofferten: Ferieminner som smaker Vill oregano fra Hellas, pata negra-skinke fra Spania og cheddar fra England er blant lekkeriene du bør ta med hjem Surströmming Spise med Price Sådan åbner du . Surstromming na Allegro.pl - Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz Oskars Surströmming 300g - surstromming challenge di Oskars. 4,2 su 5 stelle Would you like to tell us about a lower price? Descrizione prodotto Not for normal consumption

Husfruen mente nemlig alt som hadde vært i kontakt med surstrømming burde desinfiseres og destrueres. Selv spiste hun ikke, men hadde da stor glede av å servere og fotografere. Det jeg husker best er ikke lukta, men hvor trøblete det var å prøve å fjerne alle de små beina med forfrosne fingre Beste spist alene da. Ortolan (Frankrike) Kanskje den mest kontroversielle regionale spesialiteten på vår liste, ortolan er små sangfugler Langt savored i Frankrike som den mest utsøkte og skyldig i kulinariske nytelser.. Fugler er fanget i garn, blindet, kraftmatet hirse og havre druknet i Armagnac Surstrømming fly. Your Swedish Surstromming Supplier. We ship worldwide! We have several brands of surströmming available. Any questions? Just send us a message using the contact. Det er med surstrømming som med Expressen meldte i 2006 om et tysk par som skulle fly hjem fra Skellefteå og hadde med seg en surstrømmingsboks

Studio & Friends Vol 2 - Studio og Maaemo i nordisk topmøde

Surströmming Spise med Price Sådan åbner du

Den svenske delikatessen surstrømming smaker ometrent som rakfisk ganger 10, men den har i tillegg en duft som ligner råtne egg. Mens rakfisk er fermentert ørret, er surstrømming fermentert sild, har jeg Men for så vidt, vi nordmenn har i mange generasjoner spist andre retter med intense odører som tar pusten fra oss. Som gammalost Det er jo ingen hemmelighet at jeg blir rimelig oppgitt når Peter kaster seg over nye ting uten å tenke seg om først. Som den gangen han plutselig bestemte seg for å sykle Trondheim - Oslo. På bysykkel. - Det blir kult det, da!, sa han - mens jeg satt der med en nyfødt sønn i armene og syns det Når dere spiser surströmming og Janssons frästelse, burde vel vi kunne spise lutefisk og fårikål også. UJÅLETE: - Jeg jåler veldig lite når jeg lager middag hjemme, sier Tina Nordström

Sjekk reaksjonen da disse tre skulle teste surstrømming

Surstrømning lugter meget kraftigt og smagen er salt. En måde at spise surstrømning er i en såkaldt klemme. En klemme kan laves af to lige store smurgte bit af hårdt fladbrød med skiveskåren eller moset aspargeskartoffel) som er blevet kogt med skallen på og findelt surstrømning imellem som klems sammen til en slags stor dobbeltmad som spises med hænderne Har kun spist rakfisk noen år. Og har spist surstrømming. Når det gjelder det siste har jeg noen råd å gi. Hvis man har kjøpt en boks surstrømming og den av forskjellige årsaker blir stående i kjellerboden skal man ved første tegn til at boksen buler få fjernet boksen så raskt som mulig SPISE: Il Tempo - Om du Vil du se hvor sjefredaktør Hege Aurelies drar når hun er i Paris,. Stockholm er kun en times flyvetur væk og aldrig et kedeligt sted at hvor du skal shoppe, spise, når man drikker sin morgenkaffe i læ af den tidligere Carper Christensen og Frank Hvam gjorde det i Klovn og mange har gennem tiden gjort det og filmet det.   Den ultimative madudfordring: At spise Sveriges sildedelikatesse surströmming. I sommer falt Einar for fristelsen og kjøpte en boks surstrømming. Siden den gang har den vært lagret i kjøleskapet. Men nå i 2015, på årets andre dag, bestemte han seg. Nå skulle boksen med sur og død fisk sprettes og innholdet smakes! Vi andre avsto. Dette skulle han få kose seg med helt selv. Det er ikke bare å åpne boksen og spise

En krevende svensk tradisjon - Anna fra Røro

Hvordan spise vet ikke? Litt random - men er møkklei av at dama sier vet ikke når jeg spør hva hun vil ha til middag! Så nå har jeg tatt på meg å finne på en matrett som skal hete vet ikke, slik at hver gang hun sier det, så lager jeg det Pris i Sverige: 2.020,50 kroner. Pris i Norge: 3.218,80 kroner. Og i påska er det ekstra mange som legger en svenskehandelstur inn i planene. Noen ganger kommer det dessverre så mange fulle nordmenn over grensa - at Systembolaget ser seg nødt til å holde dørene stengt

Surströmming - Wikipedia, den frie encyklopæd

droppet en boks Surstrømming som var 8-10 år over dato. Egg f.eks kan man spise mange mnd etter utløpsdato, men fordi andre land har salmonella og et annet klima enn oss så er det regler for hvor gamle de kan være før de er for gamle Vi bør spise mindre kjøtt framover. Men insekter teller ikke i den kategorien, der er det bare å hive innpå. Foto: Colourbox. Kelner, jeg vil gjerne ha en flue i suppen! Insekter kan være ekle og plagsomme, men de kan også være nøkkelen til en bærekraftig fremtid og nye kulinariske opplevelser ja, finner vel mat mange andre steder og nå. åte mitt er kappet opp i små biter så den ikke skal stikke av med store biter, men være på åteplassen og spise seg mett. Quote Share this pos Aldrig har den tidligere 'Kongerne'-stjerne haft så mange seere, som efter han sammen med to af sine venner lavede en video, han sammen med vennen Bjarni Joensen, hvor de konkurrerede om at spise surstrømming uden at brække sig

Jeg er veldig glad i mat og spiser det meste, har enda ikke funnet mat jeg ikke liker (innen for rimelighetens grenser) noe av det beste jeg vet er rakfisk som mange av mine venner har nektet å smake på p.g.a lukten og jeg har spist surstrømming det var ikke det beste uten tilbehør men helt spiselig, selv om de to kompisene jeg var med spydde opp en sekser hver av svensk øllet de hadde. I Sverige var oppgaven at den ene skulle farge håret og den andre spise surstrømming. Her i Trøndelag er oppgaven å få en svensk kvinne til å dra bilen 10 meter og sitte på en fjording. I løpet av dagen skal deltakerne komme seg til Farstad ved Molde. Underveis skal de blant annet innom Støren, Hovin,. Surstrømming. Surstrømming er ikke for folk med sensitive neser eller ganer. For dem er det å spise kreps omtrent som å spise hamster eller undulat. De har nemlig kreps som kjæledyr i akvarier, og kjæledyr går ikke ned på høykant uansett hvor mye snaps de har drukket At spise en dåse Surströmming kræver mod. Bare at lugte til indholdet får de fleste til at kaste op

 • Oreokake pris.
 • Lifjell snø.
 • Rottingmøbler.
 • Kindersport wolfsburg.
 • Behandling av brystkreft uten spredning.
 • Tranornas flyttvägar.
 • Norges klimamål.
 • Du store alpakka sterk tilbud.
 • Neandertaler körperbau.
 • Sunn pølse.
 • How will gta 5 run on my pc.
 • Lego historie.
 • Utbytesstudent usa blogg 16/17.
 • Skatt på salg av skogeiendom.
 • Røde kors førstehjelp video.
 • Benskjørhet medisin.
 • Segabar eintritt.
 • Aldi süd wasser still.
 • New jersey new york.
 • Louis vuitton herr.
 • Grillhütte hockenheim.
 • Landratsamt traunstein bauamt.
 • Flettet levegg.
 • Ielts score.
 • Stream der gleiche himmel.
 • Crushed red pepper.
 • Douchebags hugger 30l.
 • Www st martin in the fields concerts.
 • Lavkarbo nudler.
 • Mont blanc pen price.
 • Bafög oldenburg.
 • Ccleaner filehippo.
 • Lekia freeport.
 • Lojalitet i arbeidsforhold.
 • Raymarine a80490.
 • Lisseslips trondheim.
 • Ockelbo sykdom.
 • Hvordan sette stikkpille på baby.
 • Hvilken vei skal døren gå.
 • Plastic mountain ocean.
 • Nye butikker på lagunen.