Home

Årets ildsjel 2022

Årets ildsjel for 2016. Skrevet av Kim Are Sveen, 29.04.2017. Prisen Årets ildsjel for ble tildelt Elin Lode fra Rogaland. Lode har markert seg som en sterk og positiv pådriver for det gryende ungdomsmiljøet i landsdelen. I juryens begrunnelse står det blant annet Personen som har fått flest stemmer på dette tidspunktet blir kåret til «Årets ildsjel 2016». Vinneren vil bli presentert i Romsdals Budstikke på selveste julaften. Et samarbeid

Årets ildsjel for 2016 - Travsport

 1. Victor Øvregaard fra IL Skjalg ble kåret til Årets ildsjel i Stavanger-idretten og ble hedret på Ledaal 1.januar. Idrettsrådet gratulerer! Victor Øvregaard ble kåret til Årets ildsjel 2016. Øvregaard ble høytidelig hedret av ordføreren på Ledaal 1.januar, hvor også norske og internasjonale mestere (i 2015) fra Stavanger ble hedret
 2. Årets ildsjel 2016. Norges idrettsforbund. 1. oktober 2015 · Kjenner du en ung ildsjel som utgjør en forskjell for idretten og sitt lokalmiljø? Ungdoms-OL på Lillehammer sørger for at 2016 blir ungdommens år. Derfor går prisen Årets ildsjel 2016 til en person under 26 år
 3. Publisert 6. mars 2017 Legg igjen en kommentar til Årets ildsjel 2016. Prisen årets ildsjel går til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for idrettslaget på frivillig basis. Styret mottok flere kandidater og blant de ble to personer valgt
 4. Sajandan ble æret med prisen Årets ildsjel på Idrettsgallaen 2016 på Lillehammer. 19-åringen fra Oslo har engasjert seg som fotballtrener hos Furuset Fotball..
 5. Ungdoms-OL på Lillehammer sørger for at 2016 blir ungdommens år. For å hedre alle de unge frivillige rundt omkring i landet deles Årets ildsjel ut til en fri..
 6. Idrettsgallaen 2016 var en seremoni hvor Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité hedret de største idrettsnavnene og de beste prestasjonene, samt andre som gjorde en stor innsats for norsk idrett, i sportsåret 2015.. Hovedjuryen bestod av toppidrettssjef Tore Øvrebø (leder), Karen-Marie Ellefsen, Hanne Haugland, Lise Klaveness, Jan-Erik Aalbu og Kjetil André Aamodt
 7. Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres for 19. gang i 2020. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund. Klikk her for å lese mer

Årets trener: Leif Olav Alnes. Årets kvinnelige parautøver: Vilde Nilsen. Årets lag: Anders Mol og Christian Sandlie Sørum. Årets forbilde: Maren Lundby. Utøvernes pris: Karsten Warholm. Årets mannlige parautøver: Salum Ageze Kashafali. Årets ildsjel: Brit Eirin Tungeland. Årets mannlige utøver: Karsten Warholm. Årets navn: Karsten. Fem kandidater kjemper om prisen Årets ildsjel 2019. Denne uken har de blitt overrasket og fått billett til Stavanger og idrettsgallaen 5.januar. Finalistene til prisen Årets ildsjel er klare

Hvem blir årets ildsjel 2016? - rbnett

Årets ildsjel 2016 - Idrettsrådet Stavange

Årets Ildsjel 2016 - Del 1. 03/02/2017 Tjukkasgjengen. Nå er vi allerede i 2017 og det er over 5 år siden TG så sin aller første refleksvest J Mye har skjedd i disse 5 årene og få hadde tro på at vi ville overleve noe særlig over 3-6 måneder Når Norges idrettsforbund har mottatt kandidatene til Årets ildsjel skal alle de 19 idrettskretsene i Norge være med å plukke ut én ildsjel fra sitt fylke. Årets ildsjel-jury vil deretter plukke ut fem finalister som er med og kjemper om prisen Årets ildsjel på Idrettsgallaen

Norges idrettsforbund - Årets ildsjel 2016 Faceboo

Prisen årets ildsjel går til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for idrettslaget på frivillig basis. Styret mottok flere kandidater og blant de ble to personer valgt. Dette ble kunngjort på årsmøtet lørdag 4. mars. fortsett å lese «Årets ildsjel 2016 Det var trener for landslaget i kvinnehåndball, Marit Breivik, og kulturminister Trond Giske som delte ut prisen til Årets ildsjel. Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX Publisert 10.01.2009, kl.

I tillegg til årets travlag og årets ildsjel, ønsker vi også forslag til kandidater til Æredsmedlemskap og Hederstegn i DNT. Oppsummert ønsker vi forslag med begrunnelse for utnevnelse av: - Årets Travlag for 2016. - Årets Ildsjel. for 2016 - Æredsmedlem i DNT. - Hedertegn i DNT. Frist 28/2-2017. Sendes til knut.olav.dahl@travsport.n Dan Børge Akerø presenterer de nominerte til årets ildsjel-pris som kåres på Idrettsgallaen 2017 på lørdag Årets ildsjel 2019. Hedersprisen. Idrettsgalla 2019. Idrettsgalla 2017 - Hedersprisen: Gerhard Heiberg. Idrettsgalla 2017 - vorspiel. Årets ildsjel. Årets ildsjel 2019, spilletid. Direkte nå. Det oppstod en feil under lasting av. ÅRETS ILDSJEL 2016. Turneringskomiteen. 2017-02-01-årsmøte-6.jpg. I år tok styret samme vri som Nobelkomiteen gjør noen ganger. De ga årets ildsjel-pris til hele turneringskomiteen for jobben de gjør med å arrangere turneringer Stem på din kandidat her. Årets Ildsjel er et av de aller gjeveste trofeene som blir delt ut på Idrettsgallaen, som går av stabelen på Hamar 6. januar neste år

Årets ildsjel 2016 - Trondheim Døves Idrettsla

Prisen Årets Ildsjel ble delt ut under V75-arrangementet på Forus travbane i helgen. Hvert år gjør styret i DNT en vurdering av hvilken person som fortjener en ekstra hyllest for sin innsats lokalt for sitt travlag Årets ildsjel har vært satt pris på også tidligere, og i 2017 kunne han gå på scena under Bøgdakveld i Rindalshuset og motta Sigurd Røens idrettspris. Endelig utdeling til Årets ildsjel vil foregå under Idrettens hederskveld 30. oktober

Årets ildsjel - Idrettsgalaen 2016 - Sajandan Rutthira

Årets ildsjel er leder i sportslig utvalg i fotballgruppa, og har utarbeidet sportsplanen i klubben som nå jobber med å bli sertifisert som kvalitetsklubb av fotballkretsen. Lauritzen har også siden han flyttet tilbake til hjembygda fra Nittedal i 2010 vært trener for både jente- og guttelag i Oppdal Her kan du stemme på din kandidat til Årets ildsjel og medmenneske 2016 i Nordre Aker. Fristen for å stemme er søndag 27. november Eivind Skjolden er nominert til prisen årets ildsjel , og er med i trekning om en premiepott på 300 000, og vi trenger DIN hjelp! Gå inn på linken, og gi din stemme hver dag frem til 13. mai! Dette kommer garantert Vintersportsuka til gode! Skulderklapp til Eivind Skjolde Niclas ble årets ildsjel:- Det er nesten litt uvirkelig! - Jeg har alltid vært en spilloppmaker med godt humør. Nå kan du komme med forslag til Årets ildsjel. Årets ildsjel 2018 «Masekoppen» ble årets ildsjel. Nå kan du gi ildsjelene sin fortjente hylles Opdalingen har fått i oppdrag av juryen for årets ildsjel-pris å oppfordre våre lesere til å melde inn kandidater til Årets Ildsjel 2016. Etter første oppfordring i forrige uke har det kommet inn en rekke forslag. Det kan lønne seg å sende inn navn - prispengene går nemlig tilbake til organisasjonen ildsjelen jobber for

Fikk Årets Ildsjel-pris. Jens Mundal fra Bærums Skiklub fikk Bærum Idrettsråds Ildsjelpris. - Han er en innertier for å få en sånn pris, sier Dag Egil Strømme. Foto: Privat - Uten ildsjeler stopper idretten, fastslår Dag Egil Strømme og delte ut pris til Jens Mundal i Bærums Skiklub.. Rune, Årets Ildsjel: - Jeg er egentlig veldig overrasket. Søndag fikk lederen av Røa Langrenn gjennom de siste fem årene, Rune Lorenzen, den gjeve utmerkelsen av Norges Skiforbund. Foto: Trude Larstad Normann Christiansen har vært i full sving på Åråsen siden før The Beatles slo gjennom. 83-åringen har nå fått hedersprisen, «Årets ildsjel», av Romerikes Blad og Elvia. Pengepremien gir Normann til klubben i sitt hjerte 13. mai 2016 Mental Helse Årets ildsjel 2015 Gunn-Marit Risdal Velikov er årets ildsjel. TEKST: Grethe Ettung - Veldig overraskende og veldig morsomt. Det er ikke hver dag en får en slik påskjønnelse, konstaterer Gunn-Marit Risdal Velikov, nestleder og studieleder i.

Det endelige valget av årets ildsjel foretas av en bredt sammensatt jury. Frist for avstemmingen er 8. februar. Les om kandidatene her: Funksjonærene i Friskis&Svettis. Funksjonærene i Friski&Svettis gjør en stor frivillig innsats for å bidra til å få folk i aktivitet EIDSKOG: Anne Marit Ånerud ble Årets Ildsjel under Kulturuka i Eidskog lørdag kveld. Som blant annet initiativtaker for ute-konsertene ved Eidskog Helsetun har hun spredd mye glede også under karantenetiden Disse kjemper om å bli Årets Ildsjel 2019 Publisert 01.07.2019 - Sist oppdatert 30.01.2020 Wenche Flaa Eieland, Håkan Billing og Kjellrunn Skjerve kjemper om å vinne Friluftslivets Ildsjelpris Årets Ildsjel 2019 Hvem synes du fortjener å vinne? Ildsjelprisen deles i år ut for niende gang, og i år som i fjor skal en jury skal plukke ut fire kandidater som du kan stemme på. Bruk vedlagte skjema 2016: Øyvind Jensen. 2017: Audun Solbekk. 2018: Henry Isnes I 2016 feiret Froland IL sitt 100-årsjubileum med storslått feiring der Hege sto i bresjen for det meste av organiseringen. - Hun er handlekraftig og kommer ofte med konstruktive tilbakemeldinger. Vi mener Hege skal vinne årets ildsjel 2019 fordi: Det er liten tvil om at en stor del av Hege sitt hjerte er i Froland IL

Forslag på kandidat, samt en kort begrunnelse for hvorfor vedkommende fortjener å bli kalt årets ildsjel, sendes til generalsekretær, astrid.t.sorland@akademikerforbundet.no. Vi ber om forslag på kandidater til prisen årets ildsjel 2015 innen 15. mars 2016 Årets ildsjel 2018. NCF er heldige og har mange frivillige ildsjeler rundt om i det langstrakte Norge. Vi har i denne omgang lyst til å gjøre stas på én spesiell person som gir alt hun har for NCF. For 2018 er det ingen ringere Hjørdis Almelid Vikenes fra Ørsta som får utnevnelsen årets ildsjel Årets Ildsjel 2019 I forbindelse med årsmøtet 5.mars 2020 delte klubben ut prisen «Årets Ildsjel 2019» Prisen gikk til en person som har engasjert seg ekstraordinært i byggingen av nytt klubbhus

I forbindelse med at Petter Tomren fikk prisen som Årets Ildsjel på torsdagens årsmøte, ønsker han å takke for den på denne måten. TAKK ! Til min meget store overraskelse ble årsmøtet 2016 avsluttet med at jeg ble beæret med prisen Årets ildsjel. Og som jeg sa til årsmøtet, jeg hadde problemer med å ta imot prisen Årets ildsjel 2019 . april 9, 2019 april 9, 2019. Tom Høivang. Ildsjelprisen deles ut under åpningen av mart`n hvert år. Prisen skal gå til en person eller forening som har gjort noe ekstra for lokalsamfunnet på frivillig basis. Forslag til kandidater meldes til janne@stor-elvdal.kommune.no innen 1.juli

Michael Strøm fra Sitter Pistolklubb er årets ildsjel i Flatanger. Han fikk prisen under en digital versjon av Idrettens hederskveld fredag. Michael var siste ildsjel som ble intervjuet under idrettskretsens direktesending. Der fortalte Michael at han har vært aktiv selv, vært med både på landslag og NM og flere stevner Årets ildsjel 2017! Norges idrettsforbund. 26. oktober 2016 · Siste nomineringsuke. Årets ildsjel har i mange år ofret egen spilletid for å legge til rette for turneringer, både i forkant og under selve gjennomføringen. Attpåtil har vedkommende jobbet i kulissene for flere klubber, både sommer og vinter Årets ildsjel 2018. Veien dit er lang, nåløyet er trangt, men Telemarks ildsjeler er gode kandidater. 18 ildsjeler er blitt til tre. Og du kan gi én av disse en ekstra stemme. Magne Klovning i Porsgrunn Orienteringslag POL er en av de 3 nominerte.1 Stem på årets ildsjel i Varden. Du kan stemme hver dag frem til 10. november! Vi heier på. Komite Opplæring har kåret Gunnar Orthe fra Haugesund Pistolklubb til «Årets skyttersjel 2014». Gunnar Orthe er genuint interessert i skyttersporten, bruker enormt med tid til arbeid for klubb og sport på alle nivå. Vi gratulerer Gunnar med denne velfortjente utmerkelsen! Vinneren av Årets skyttersjel mottar en utmerkelse og en gavesjekk på kr 10 000 som skal gå til et.

Årets ildsjel i Nesna Styret i Nesna frivilligsentral og prisvinneren. Fra venstre: Bjørg Kristiansen, Elsa Løfsnes, Mariann Svellingen (daglig leder), Lars Evan Lauritzen (styreleder), Halvor Hilmersen og Anne Elise Wold Årets ildsjel 2019. Berit Aas Aune. Berit stiftet turngruppa i Haltdalen i 1986. Fra 1986 til 1989 var hun både leder og hovedtrener. Fra 1990-1993 var hun trener for flere partier. I 1991 og 1993 var hun trener og leder for HIL ved ungdommens Landturnstevnet 05. jan. 19:52 Årets ildsjel: . Doris Norbye ble kåret til Årets ildsjel under idrettsgallaen. - Takk til alle hjemme i Karasjokk som har stemt på meg og alle i juryten Årets Ildsjel Raumnes & Årnes IL gratulerer Rolf Barbakken som vinner av prisen for Årets Ildsjel. Barbakken mottok prisen for sin mangeårige innstats innenfor friidrett spesielt tilrettelagt for barn og ungdom i Ne Idrettsgallaen 2007 er en seremoni for å hedre de største idrettsnavnene og beste prestasjonene samt andre som har gjort en stor innsats for norsk idrett i 2006. Idrettsgallaen ble arrangert i Hamar OL-Amfi den 6. januar 2007 og hadde en hovedjury bestående av Jarle Aambø (juryleder), Karen-Marie Ellefsen, Jan-Erik Aalbu, Knut Holmann og Arnfinn Vik

blir årets ildsjel i 2015. Kjell Petter har alltid vært en ildsjel på mange områder, ikke minst gjelder dette innen idrett og som tilrettelegger for et godt oppvekstmiljø. Fra å være aktiv på fotballbanen og i skisporet, har han også vært fotballtrener, leder i skigruppa og medlem i ulike underutvalg i idrettslaget Årets Ildsjel ble Grethe Stangeland, og i begrunnelsen fremheves Grethe som den mest inkluderende personen i klubben, den som ønsker alle nye medlemmer velkommen, snakker med alle, inviterer alle åpent til fellestreninger og gjør ingen forskjell på om du er nybegynner eller har vunnet allverdens premier Stem frem din favoritt til årets ildsjel Publisert 30.07.2019 - Sist oppdatert 30.01.2020 Mens det allerede er kjent at juryen har tildelt Friluftslivets Hederspris for 2019 til vertskapet ved Glitterheim turisthytte, er det avstemning via SMS som avgjør hvem som vinner Friluftslivets Ildsjelpris Årets ildsjel ble innførst først i 2005. På mange måter er Årets ildsjel blitt Idrettsgallaens gjeveste pris. I hvert fall har er prisen den mest eksponerte, fordi NRK har store presentasjoner av kandidatene til prisen og oppfordrer seerne til å stemme. Se NRK sitt klipp fra forrige Årets ildsjel-vinner; Din stemme telle Home Klubbinfo Årets ildsjel 2019. 03/03/2019 05/03/2019. For tredje år på rad deler klubben ut en pris kalt «Årets ildsjel». Nominasjonskomiteen har bestått av Rune Ryland og Ole Petter Haugen. De fikk inn mange forslag til gode kandidater og har hatt mange møter og diskusjoner rundt de nominerte

- Nei, nå ble jeg satt ut, sa en overrasket Geir Grøtte da han ble tildelt hederen Årets ildsjel i Oppdal. Leder i Oppdal idrettsråd, Christin Gulaker Gjønnes, jobber i Sparebank1, og hadde kalt ham inn til banken for å signere noen papirer. Men bak skranken hadde hun gjemt en blomsterbukett, og da han fikk den skjønte han ingenting Årets Ildsjel 2018. 24/03/2018 16/02/2019. Home Klubbinfo Årets Ildsjel 2018. 24/03/2018 16/02/2019-Vel fortjent etter mange års jobb i kulissene og jeg kan ikke tenke meg en som har fortjent dette mer, sier leder Petter Nilsen. I begrunnelsen lyder det slik Årets Ildsjel 2019. Kjenner du en som fortjener å bli hedret for sin frivillige innsats for golfen? Sørg for at denne personen blir gjort stas på under årets Golfting! Gjennom prisen Årets Ildsjel ønsker NGF å nå fram til ildsjeler som gjennom flere år har vært engasjert i frivillig arbeid i klubbene knyttet til trening,. Stein Olav Kleven mottar pris for Årets ildsjel 2018 i pausen i eliteseriekampen mellom Molde og Brann på I tillegg drar Idrettsrådet fram Tindegruppas voldsomme vekst siden 2016. Tagger. Årets ildsjel Truls Roar Wivestad med prisutdeler Elin Bergseth. Foto; Hesteguiden.com. Styret hadde ingen betenkeligheter med å stille seg bak Hedersmerkeutvalgets innstilling for «Årets ildsjel 2014». Han har foruten å være mangeårig styreleder i sitt lokale travlag, vært en pådriver og primus motor for treningsanlegget deres

For 2016 fikk Bø Tråvlag prisen for årets travlag og Elin Lode prisen for årets Ildsjel. Hvem fortjener å få prisene for 2017? Gunnar Eggen og Gunnar Gjerstad ble i 2016 hedret med DNTs hederstegn.Til å kåre prisvinnerne for 2017, trenger vi forslag Årets ildsjel 2018: Heidi Elisabeth Karlsen 16. august 2018 16. august 2018 John Berge Heidi Elisabeth Karlsen (t.h.) kunne nesten ikke tro det da hun ble kåret til «Årets ildsjel» av Riksteatret

Årets ildsjel 2016 - YouTub

Morten Grønvold (31), Åsheim skytterlag, tildeles prisen Årets ildsjel 2016! Han er den yngste vinneren hittil av denne prestisjetunge prisen. Sin unge alder til tross har Grønvold bidratt mer til skyttersaken i eget skytterlag og i Hedmark skyttersamlag enn hva man kan forvente av noen gjennom et helt liv Sigbjørn Sørli (67), Årets Ildsjel 2016, kommer til Åpningskonferansen til Abloom Filmfestival 23. november. Dette er en kar du ikke vil gå glipp av. MS? Rullestol? No problem! - Du skal være aktiv! Det er den beste medisinen vi har. Hvis du ikke har noe å gjøre i morgen, så må Prisen Årets Ildsjel i Klæbu Kommune ble tildelt Bjørn Rønningen fra Klæbu Idrettslag. Prisen ble delt ut av varaordfører Jarle Martin Gundersen på arrangementet Idrettens Hederskveld Sør-Trøndelag den 7. oktober. Klæbu IL gratulerer Bjørn Rønningen med prisen. Fra programmet for Idrettens Hederskveld: Klæbu - Bjørn Rønningen Klæbu IL Orientering Bjørn Rønningen startet sin. ILDSJEL 2016: Gerd Espelid fra Lysakerfjorden ble Årets ildsjel i 2016. Nå kan du nominere kandidater til årets pris. Trond R. Teige Sverre Inge Ness fra Hommelvik Guts er finalist til prisen Årets ildsjel. Tirsdag ble han overrasket av jurymedlem Marit Bjørgen. Primus motor Sverre Inge Ness er primus motor for å få alle med i idretten, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, bakgrunn eller ferdigheter

Årets ildsjel – Krokhol Golfklubb

Idrettsgallaen 2016 - Wikipedi

Dagfinn kan bli årets ildsjel: - He-he, de gir seg aldri Han beskrives som både et begrep og en bauta. 79 år gammel kjører Dagfinn Birkenes på med rundt 1.000 dugnadstimer i året, og har ingen planer om å trappe ned ennå Prisen Årets ildsjel deles i år ut til en person under 26 år! Har ditt idrettslag en ung ildsjel som utgjør en forskjell for idretten og sitt lokalmiljø? En inspirasjonskilde og et forbilde for neste generasjon frivillige? Ungdoms-OL på Lillehammer sørger for at 2016 blir ungdommens år Årets ildsjel, en samarbeidspris fra Drammens Tidende, Sparebanken Øst og Viken Idrettskrets (gjelder område tidligere Buskerud). Den norske idrettsmodellen er tuftet på frivillighet, glede og fellesskap, og det er arbeidet som legges ned i den enkelte klubb som danner grunnlaget for at vi i Norge får frem så mange internasjonale flotte idrettsprofiler. Klubbarbeidet som legges. RIFs hederspris «Årets Ildsjel» ble i november utdelt til miljørådgiveren Eirik Wærner for hans innsats i RIFs ekspertgruppe for bygge- og anleggsteknikk

Årets ildsjel • Idrettsgalla 202

Årets-ildsjel. Normann (83) er Romerikes ildsjel: - Det er godt jeg ikke er gift, ellers hadde jeg ikke holdt ut så lenge - Vi har selvfølgelig et ønske om å få til enda mer, men det krever tid og større plass. Åråsen-legende: - Nå er det bare meg igjen 04. jan. 20:43 Thomas Haarstad Årets ildsjel: Brit Eirin Tungeland: . Brit Eirin Tungeland fra Os Turnforening vinner den gjeve prisen. - Tusen takk til alle. Dette er helt fantastisk, sier hun. Ildsjel pris 2015-2016tilKnut GrøslandLC Brumunddal Årets ildsjel . Lavik Jarle 06. august 2019 Lavik Jarle Ildsjel pris 2015-2016. til

Kine-Celine Kristoffersen

Juryen har nå tatt sin avgjørelse og valgt ut tre finalister i kategorien Årets ildsjel 2020! Prisen tildeles en person som har utmerket seg gjennom sitt engasjement og innsats for idretten. Prisen Årets ildsjel deles ut i stor takknemlighet til dem som med sitt frivillige arbeid bidrar med en solid innsats i NSFs klubber og er med på å skape idrettsglede 3. oktober 2016 Kommentarer er skrudd av for Nominér kandidater til Årets ildsjel 2017 Hvem mener du eller ditt idrettslag er den mest markante ildsjelen i ditt idrettslag som fortjener den fantastiske utmerkelsen Årets ildsjel Røros Idrettsråd har for 2016 utpekt Oddmar Haugsbak, Glåmos IL til prisen som Årets Ildsjel i Rørosidretten, skriver Røros Idrettsråd i en pressemelding. Haugsbak får prisen for utrettelig arbeid med etablering og drift av aktivitetstilbud i el-innebandy Kristoffer Tvete (19) Østfold-kandidat til «Årets ildsjel»I forbindelse med at Lillehammer arrangerer Ungdoms-OL i februar er det bestemt at prisen «Årets ildsjel 2016» som deles ut på Idrettsgallaen skal tildeles en frivillig under 26 år. Fem finalister. Østfold idrettskrets har valgt sin kandidat i 19 år gamle Kristoffer Tvete fra Råde og Onsøy Rideklubb Årets ildsjel - Idrettsgalla 2015. Norges beste idrettsutøvere og ledere skal hylles av hele nasjonen under den årlige «Idrettsgallaen» lørdag 10. januar på Hamar OL-Amfi. Vidar Antonio Alberti fra Hamar har i lang tid stått på for de multifunksjonshemmede i Hedmark

ÅRETS ILDSJEL. Årets ildsjel er en person som har gjort en solid innsats for klubben! Det kan være som styremedlem, trener, instruktør, andre verv eller bare som en som står på! Personen kan ikke være en heltidsansatt i klubben. Vi ønsker at det gis en kort beskrivelse av hva personen bidrar med, i forbindelse med nominasjonen. ÅRETS KLUB Årets ildsjel er en person med lang fartstid i travsporten. Vedkommende har stilt opp for sitt travlag i mer enn 30 år, styreverv - leder, nestleder, kasserer, medlemsregisteransvarlig - i 31 av de siste 34 år. Når lokalkjøringene arrangeres har vedkommende hatt en finger med i det meste, også i dugnadsarbeidet på lagets bane Følgende begrunnelse ligger bak vurderingen for årets ildsjel. «Andreas Søraker hedres som årets Ildsjel 2017, med bakgrunn i hans mangeårige deltakelse som frivillig trener i klubbfotballen. Søraker har over langt tid bidratt til å opprettholde, samt utvikle klubbfotballen i FK Fosen og på Fosen Årets ildsjel er eier av travhester, både av kald og varm rase. Han trener hester selv samt har hest hos lokal proff-trener. Travlaget som ildsjelen er medlem av, beskriver vedkommende som en tvers gjennom godt menneske med stor kapasitet og kunnskap, og som tar vare på de rundt seg Gå til innhold Om Bjerkebanen; Tipster Oslo Grand Prix; Nyheter; Sport; Du er her: Start Nyhetsarkiv; 2018; April; Årets ildsjel 201

«Årets Ildsjel» er en utmerkelse til enkeltpersoner i RIFs medlemsbedrifter som har bidratt ekstraordinært, med å synliggjøre verdien av rådgivende ingeniørers kompetanse, og med å heve kunnskapsnivået i hele byggenæringen Årets ildsjel. Tildeles en person som har utmerket seg med sitt engasjement og innsats i en lokalklubb. Personen må ha gjort en betydelig innsats for klubben. Hun/han kan enten være tillitsvalgt eller ha andre verv eller oppgaver. Hun/han kan ikke være ansatt eller lønnet av klubben

Årets Ildsjel-pris til Anne-Randi Hanssen 5. juli 2019 / i Barnas Stasjon , Blå Kors - Kristiansand / av Benedikte Sofie Rom Abrahamsen Under Blå Kors Kristiansands årlige sommerfest ble Anne-Randi Hanssen på Barnas Stasjon overrasket med tildeling av «Årets ildsjel»-prisen av Sparebankstiftelsen SR-Bank Margit hedret som årets ildsjel. 5. november 2019. Margit Ekker Dølvik ble fredag hedret som årets ildsjel i Flatanger. Hun fikk overrakt prisen under Idrettens hedersfest i Trondheim. - Jeg er beæret over å få denne prisen. Det var kjempeartig, men jeg ble mildt sagt overrasket over å bli foreslått, sier Margit Årets ildsjel; Opp til folket om Wenche blir årets ildsjel. Innhold. Nå starter avstemmingen om hvem som skal bli årets Ildsjel! For å stemme på Wenche sender du SMS med Ildsjel 1 til 26444. Blir det Wenche Flaa Eieland fra Birkenes kommune, Håkan Billing fra Norsk Ornitologisk Forening, avd Prisen Årets ildsjel deles i år ut til en person under 26 år! Har ditt idrettslag en ung ildsjel som utgjør en forskjell for idretten og sitt lokalmiljø? En inspirasjonskilde og et forbilde for neste generasjon frivillige? Ungdoms-OL på Lillehammer sørger for at 2016 blir ungdommens år. Derfor gå Karin og Kåre Ivar Melsæther nominert til årets ildsjel. Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere. Karin og Kåre Ivar er en av fem som er nominert i år

Med til sammen 61 prosent av stemmene er skitrener Harry Andersen og kajakktrener Olaf Søyland klare for den avgjørende finalen i kåringen av årets ildsjel i Vest-Agder (Oslo, 15. november 2016) Prisen Årets ildsjel ble på RIFs Høstmøte utdelt til VA-Sivilingeniøren Dordi Skjevling for hennes innsats i RIFs ekspertgruppe for vann og miljø Dordi er sivilingeniør fra NTH (1991) og faglig leder for divisjon vann i COWI Vinner av Årets Ildsjel er Overlege ph.d., Kristin Østlie. Hun er avdelingsoverlege og driver spastisitetspoliklinikken på Sykehuset Innlandet på Ottestad. Spastisitetspoliklinikken ved sykehuset Innlandet er så gode i sitt fag at de holder kurs for både norske og utenlandske leger Forslag til Årets Travlag og Årets Ildsjel for 2019 ønskes, og kan sendes med begrunnelse på e-post til knut.olav.dahl@travsport.no . Frist 15/2-2020. Kriterier for Årets Travlag: Travlagene blir bedømt etter hvor godt man har etterlevd formålsparagrafen - der formålet søkes nådd ved følgende punkter

Video: Idrettsgalla 2020 • Hamar OL-Amfi 4

Forslag til Årets Travlag og Årets Ildsjel for 2018 ønskes, og kan sendes med begrunnelse på e-post til knut.olav.dahl@travsport.no . Frist 28/2-2019. Oppfordrer også til å komme med forslag til personer som bør utnevnes til Æresmedlem og Hederstegn i DNT, trykk her.. Kriterier for Årets Travlag Årets Ildsjel. Gunne Gustavsen fra Fjellhammer IL var nominert til Årets Ildsjel på Idrettsgallaen 2019. 14.12.18 Ida Sanden Asmyhr. Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon Årets ildsjel i Trondheim 2017. Leif Lande får prisen for sitt utrettelige engasjement for idretten i Trondheim. Den 06. oktober vil han feires sammen med andre ildsjeler fra Trøndelag når Idrettens Hederskveld går av stabelen Torsdag morgen ble det klart hvilke fem kandidater som er nominert til Årets Ildsjel 2011. Prisen deles årlig ut på grunnlag av hvilken innsats vedkommende har gjort ovenfor sin klubb. Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom sitt arbeid legger til rette for fremtidige idrettsutøvere. Idretts-Norge er avhengige av frivillighetsarbeid, prise Årets Ildsjel 2019. IFokus A

Årets ildsjel 2019: Dette er finalistene - idrettsforbunde

Hockeyentusiast er årets ildsjel i Oppdal Ble overrasket med blomster og rosende ord av lederen i Oppdal idrettsråd. Leder i Oppdal idrettsråd, Christin G. Gjønnes overrakte blomster til årets ildsjel i Oppdalsidretten, Harald Rosshaug da hun uanmeldt troppet opp i Aunevegen med nyheten om tildelingen Hvem blir årets ildsjel 2019? Sammen med Quality Hotel Edvard Grieg leter vi etter noen som har gjort noe for andre! Send din begrunnelse til hordaland@tvvest.no! Del; Embed; Legg inn videoen på din side

Street and Cruisin' Club Halden – Side 6Joakim Haarr (25) er fylkets unge ildsjel – blirVinnere 2014 | Norges RytterforbundHederspriser
 • Vem bar himlen.
 • Verdens sterkeste barn.
 • Pitabrød tilbehør.
 • Alpint sverige.
 • Piemonte italia.
 • Dexter fleischqualität.
 • Færder vgs lærere.
 • Koenigsegg til salgs.
 • Biomedisin ntnu.
 • Ip man cheung wing sing.
 • Hotel deimann angebote.
 • Schwäbisch hall treueprämie rückwirkend.
 • Japan opplevelser.
 • Ønskjer.
 • Bbf bike polo.
 • Fiat 500 bruktbil.
 • England wikipedia the free encyclopedia.
 • Stress utslett symptomer.
 • Lefdal bergen.
 • Ventetid hos lege og betaling.
 • Gravid uke 13 ultralyd.
 • Iphone skrur seg av hele tiden.
 • Raymarine a80490.
 • Reisebüro zella mehlis.
 • Vollsperrung a6 saarbrücken.
 • Royal garden middag.
 • Schokokrapfen kalorien.
 • Mountainbike verleih taunus.
 • Shih tzu bichon havanais blanding.
 • Ninja turtles bamse.
 • Beach croatia.
 • Indianer kostyme mann.
 • Fransk manikyr sandnes.
 • Karbohydrattabellen.
 • Schwarze singles.
 • Rådyrjakt 2017.
 • Gaia aussprache.
 • Flest oscar film.
 • 100 ting å gjøre før man dør.
 • Fronter hbv.
 • Mazda 5 maße kofferraum.